Vplyv krízy súvisiacej s pandémiou COVID-19 na účtovné jednotky podnikajúce v odvetví cestovného ruchu - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Analýza vplyvu krízy spojenej s pandémiou COVID-19 a následnými prijatými vládnymi reštrikčnými opatreniami na sektor cestovného ruchu - účtovné jednotky poskytujúce ubytovacie služby, stravovacie služby a cestovné kancelárie a agentúry. Rozbor dopadu negatívnych dôsledkov krízy na finančné zdravie vybraných účtovných jednotiek cestovného ruchu v účtovnom období 2020 v porovnaní s účtovným obdobím 2019.