Na cestě z krize - Gapko, Petr
Škody, ktoré spôsobila pandémia koronavírusu v českej ekonomike - narušenie dodávateľsko-odberateľských vzťahov, rast cien, krach firiem, atď. Makroekonomické prognózy na ďalší rok v Českej republike týkajúce sa ekonomického rastu, výšky úrokových sadzieb, nezamestnanosti, rastu miezd a ekonomickej dôvery.