Vývoj spoločností v kríze pred pandémiou COVID-19 - Ondrušová, Lucia, 1981-
Definovanie soločnosti v kríze. Spoločnosť v kríze z pohľadu účtovníctva obchodnej spoločnosti. Vývoj spoločností v kríze na Slovensku.