Innovation for New Resources Development - Majerník, Milan, 1952-
Táto kapitola je venovaná problematike inovatívnych zdrojov, ktoré by mohli v budúcnosti výrazne prispieť k zníženiu využívania prírodných zdrojov a kritických surovín.