Unemployment as a Factor Inflicting Higher Criminality in the Slovak Republic - Harman, Jakub, 1996-
Vzťah medzi kriminalitou a nezamestnanosťou v Slovenskej republike. Štruktúra trestných činov v Slovenskej republike.