Next Generations Expectations in the Housing Quality and the Main Affecting Factors in the Slovak Republic - Oreský, Milan, 1956-
Faktory a očakávania ovplyvňujúce budúcu generáciu v oblasti bývania v Slovenskej republike. Intenzita vplyvu očakávaní v oblasti bývania súčasnou nastupujúcou generáciou.