Ziskovosť lekární na Slovensku v pandemickej recesii - Bilka, Matúš, 1995-
Výsledok hospodárenia lekární v rámci SR v roku 2020, teda v roku pandemickej ekonomickej recesie. Porovnanie podielov neziskových lekární v rámci jednotlivých krajov a v rámci príslušnosti k sieťam. Výška priemernej ziskovej marže. Zmeny v tomto mimoriadnom období.