Budú aj tento rok šťastné, veselé a vzdialené? ....alebo ako pandémia zasiahla mobilitu a migráciu - Véghová Vančo, Veronika, 1991-
Pandémia COVID-19 ovplyvnila všetky formy mobility. Obmedzenie cestovania je dôsledkom exitujúcich problémov a bolo jedným z prvých krokov v boji proti pandémii.