Food Retail from the Perspective of the Young Generation Z - Korytinová, Kristína, 1995-
Definícia maloobchodu. Maloobchod ako kamenná predajňa verzus online nakupovanie. Spotrebitelia a ich nákupné preferencie. Vytvorenie analýzy, ktorej výsledky budú základom pripravovaného výskumu so zameraním na umiestnenie kamennej predajne s potravinárskym sortimentom v zázemí Bratislavy.