International Experience in the Process Modelling of Regional Strategies - Karpenko, Lidiia
Základné podmienky ekonomického rozvoja - akumulovaný výskum a technológie, priemysel, investičný potenciál, inštitucionálny vplyv na technologický pokrok a štátna podpora inovačných transformácií. Budovanie hodnoty v multipodnikateľských spoločnostiach. Imunizačné stratégie.