Alternative Dispute Resolution in the Slovak Republic and the Czech Republic - Vačoková, Lenka, 1983-
Analýza miery využitia alternatívneho riešenia spotrebiteľských sporov (ARS) v rokoch 2017 – 2019. Výsledky alternatívneho riešenia spotrebiteľských sporov. Subjekty alternatívneho riešenia sporov, dôvody zamietnutia žiadosti, ukončenie a pozastavenie alternatívneho riešenia sporov.