Challenges of Common Agricultural Policy of European Union After 2020 - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Spoločná poľnohospodárska politika Európskej únie (SPP EÚ) ako najdôležitejšia, najrozsiahlejšia a zároveň najkontroverznejšia politika Európskej únie. Spôsob a princíp financovania SPP EÚ. Finančná podpora a ekologizácia poľnohospodárstva. Reformy spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ.