Breaking Points Analysis of the EUA Spot Price Development - Pastoreková, Silvia, 1985-
Identifikácia a analýza zlomových bodov spotovej ceny emisných kvót Európskej únie, ktoré nastali medzi rokmi 2008 a 2014. Systém EU ETS. Spotová cena EUA a jej faktory.