Does the Life Cycle Affect Earnings Management and Bankruptcy? - Ďurana, Pavol
Objasnenie vplyvu životného cyklu podniku a bankrotu na riadenie výnosov s cieľom opísať správanie podniku v rôznych fázach jeho životného cyklu.