Konferencia Odborná komunikácia v zjednotenej Európe XIX. (6. – 7. október 2021, Banská Bystrica) - Gašová, Zuzana, 1977-
Prehľad konferencie Odborná komunikácia v zjednotenej Európe, ktorá sa konala v dňoch 6. – 7. 10. 2021 v Banskej Bystrici už devätnástykrát. Niesla sa v znamení dvoch kľúčových oblastí, a síce odborný jazyk v kontexte prekladu a tlmočenia a jazyková krajina. Pridanou hodnotou podujatia bol terminologický seminár týkajúci sa trestného práva.