Technology Transfer in Times of COVID-19 Pandemic - Jain, Neha, 1985-
Význam prenosu technológií v boji proti pandémii ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom prostredníctvom prieskumu literatúry a s využitím oficiálnych online zdrojov medzinárodných organizácií. Hľadanie lieku proti pandémii na celosvetovej úrovni, pričom viac ako 40 kandidátskych vakcín je v štádiu klinického hodnotenia, keďže vakcíny sa považujú za jeden z najlepších nástrojov v boji proti pandémii. Keď však výskumné úsilie potvrdí možný liek, výzvou bude rozšíriť tieto poznatky tak, aby sa zvýšila výroba a aby sa táto vakcína stala dostupnou pre svetovú populáciu. Prenos technológií ako aktuálna téma, keďže výmena technológií a poznatkov je nevyhnutná pri zavádzaní inovácií na trh a do spoločnosti.