Tvorba výrobného plánu a výrobného programu podniku - Zahradník, Peter, 1995-
Podnikanie je činnosť, ktorá umožňuje ľuďom vytvárať niečo nové a zároveň generovať príjem. Samotnému podnikaniu a vytvoreniu podniku predchádza niekoľko činností a operácií. Príspevok sa zameriava na výrobný program a výrobný plán a ich tvorbu. Definuje ich najmä v teoretickej rovine s dôrazom na použitie aktuálnych a relevantných zdrojov.