Indicators and Strategic Imperatives of the Country Investment Development - Lipková, Ľudmila
Skúmanie mechanizmov verejnej správy na Ukrajine. Potreba pritiahnutia zahraničných investícií pre progresívnu budúcnosť Ukrajiny a dosiahnutie európskej životnej úrovne. Optimalizácia podnikateľského prostredia na Ukrajine. Zavádzanie technických inovácií a pokrokových technológií v oblasti výroby, poskytovania finančných a nefinančných služieb.