Nachhaltigkeit als Attribut des strategischen Finanzmanagements eines Hotelunternehmens - Dorčák, Peter, 1979-
Strategická implementácia stratégií udržateľnosti v rámci hotelového priemyslu ako najdôležitejšieho odvetvia cestovného ruchu. Dôležitosť udržateľnosti a ochrany životného prostredia v hotelierstve.