Tax Evasion in the Field of Taxes and Transfer Pricing and the Effectiveness of Their Control - Harumová, Anna, 1955-
Kľúčové otázky, ktorým čelí Európska únia od momentu harmonizácie nepriameho zdaňovania v rámci členských štátov. Efektívnosť výberu daní a kontroly transferového oceňovania.