Analysis of Asset Performance in the Non-Financial Companies - Kalusová, Lenka, 1987-
Analýza finančnej výkonnosti aktív vo vybraných nefinančných spoločnostiach. Analýza spoločností z oblastí papierenského, automobilového a výrobného priemyslu.