Austrálsky dolár a hodnota komodít - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Ekonomika Austrálie a austrálsky dolár. Vývoj hodnoty austrálskeho dolára. Hodnoty komodít. Porovnanie hodnoty indexu v komparácii s výmenným kurzom austrálskeho dolára voči americkému doláru.