Rizikové faktory udržateľnosti v sektore finančných služieb - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Kritéria udržateľnej investície. Rizikové faktory ohrozujúce udržateľnosť v sektore finančných služieb. Charakteristiky v nástrojoch finančného trhu. Mobilizácia kapitálu na udržateľné hospodárstvo.