Trh práce vo vybraných krajinách Európskej únie - Moravčíková, Elena, 1967-
Krízy a výkonnosť ekonomiky v EÚ. Kríza na trhu práce v EÚ. Definícia pojmov trh práce, nezamestnanosť a nečinnosť (ekonomická neaktivita). Výška nezamestnanosti v EÚ a vybraných krajinách.