Ľudský kapitál ako faktor konkurencieschopnosti Slovenska - Lennerová, Ivana, 1979-
Ľudský kapitál ako významný determinant ekonomického rastu a rozvoja. Analýza vplyvu vzdelania a zručností obyvateľov Slovenska ako faktora konkurencieschopnosti v porovnaní s vybranými krajinami Európskej únie.