Ukazovatele determinujúce postavenie podniku na trhu - Tóthová, Alena, 1968-
Vzťah medzi reputáciou, finančnou výkonnosťou podniku a jeho konkurencieschopnosťou. Faktory budovania trhovej pozície podniku.