Dôsledky pandémie COVID-19 na medzinárodnú osobnú leteckú dopravu v podmienkach Slovenskej republiky s dôrazom na aktuálne trendy - Frasch, Alexander, 1992-
Cieľom príspevku je na základe analýzy preukázať špecifiká dôsledkov pôsobenia pandémie COVID-19 na výkony vmedzinárodnej osobnej leteckej doprave sakcentom na charterovú leteckú dopravu vpodmienkach slovenského trhu. Identifikovanie nových „nežiadúcich“ trendov v leteckej doprave.