Konkurenčné výhody SR a krajín V4 v porovnaní s EÚ - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Konkurencieschopnosť Slovenska z hľadiska komoditnej štruktúry exportu. Analýza konkurencieschopnosti jednotlivých tovarových skupín Slovenska v porovnaní s Európskou úniou a porovnanie indexov konkurencieschopnosti Slovenska s krajinami V4. Meranie konkurencieschopnosti vonkajším ukazovateľom - prejavenou komparatívnou výhodou.