Vplyvy aktuálnej pandémie na medzinárodnú migráciu v rámci tradičných sietí - Véghová Vančo, Veronika, 1991-
Obmedzenie cestovania a mobility ako nevyhnutná súčasť v boji s pandémiou COVID-19. Dopady pandémie na hospodárstvo krajiny.