Teoretické aspekty pracovnej migrácie v EÚ a na Slovensku - Lennerová, Ivana, 1979-
Pracovná migrácia v Európskej únii a občanov Slovenskej republiky. Migračné toky vo svete a v Európe. Dôsledky migrácie pracovnej sily v rámci zamestnanosti Slovenskej republiky.