Pracovná migrácia občanov SR - Lennerová, Ivana, 1979-
Pracovná migrácia v Európskej únii, občanov Slovenskej republiky a obyvateľov Levického regiónu. Analýza pracovnej migrácie na Slovensku v rokoch 2004 - 2009. Analýza pracovnej migrácie v Levickom okrese v rokoch 2004 – 2009.