FX Market Volatility Modelling: Can We Use Low-Frequency Data? - Lyócsa, Štefan, 1982-
Porovnávanie presnosti predpovedí nízko a vysokofrekvenčných modelov volatility v rámci šiestich hlavných menových párov.