Combination of Methods of Thermal and Radiation Treatment of Sediments Associated with PCBs – The Delor Type - Fülöp, Marko
Predbežná verifikácia experimentu týkajúceho sa vzájomného kombinovania metód tepelného spracovania a radiačného čistenia kanalizačných sedimentov.