Technológie v oblasti umelej inteligencie - Kaderová, Andrea
Definície základných pojmov a východísk súvisiacich s oblasťou umelej inteligencie a systémami strojového učenia. Terminológia a technológie v oblasti umelej inteligencie. Princípy fungovania umelej inteligencie. Historický vývoj umelej inteligencie a využitie umelej inteligencie v súčasnosti, napr. v podobe softvérov Siri (Apple) a Google Now (Google), Cortana (Microsoft) či Alexa (Amazon), a aj vo finančnom sektore.