Dekarbonizacija jak prioritet stalogo rozvitku energetičnogo pidpriemstva - Kuznetsova, Mariya, 1992-
Analýza fungovania energetických podnikov v kontexte implementácie medzinárodných iniciatív v oblasti dekarbonizácie Ukrajiny. Kľúčové oblasti pre trvalo udržateľný rozvoj domácich spoločností v súlade s Parížskou klimatickou dohodou a Európskou zelenou dohodou. Prechod na ekologické suroviny s cieľom zabezpečiť inkluzívny rozvoj a dodržiavanie zásad spoločenskej zodpovednosti všetkých energetických podnikov na Ukrajine.