Influencer monitor - periodický výzkum osobností sociálních sítí - Tahal, Radek
Výskumný projekt Influencer monitor. Online marketing a online marketingové aktivity - sociálne siete. Využívanie sociálnych sietí českou populáciou. Trendy v spontánnej výbavnosti influencerov.