Reakcie trhu na odhady analytikov - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Reakcie finančného trhu na odhady analytikov. Analýza rôznych súborov štatistických údajov pre obdobie od prvého štvrťroku 2017 do prvého štvrťroku roku 2021. Predpoklady zmeny v cenách akcií po zverejnení výsledkov. Analýza kvartálnych výsledkov a zmeny cien.