Agenda 2030 pre udržateľný rozvoj v podmienkach miest SR - Žárska, Elena, 1955-
Agenda 2030. Analýza stavu implementácie opatrení stratégie do fungovania miest a obcí SR a ich schopnosť plniť ciele v odpadovom hospodárstve. Opatrenia stratégie enviromentálnej politiky a úloha miest/obcí SR. Vývoj výdavkov miest odpadového hospodárstvo a miera triedenia.