Kríza ako faktor finančnej stability obcí – geografický a veľkostný priemet Covid krízy slovenských obcí - Žárska, Elena, 1955-
Finančná kríza a dopad na obce Slovenskej republiky. Kríza COVID-19 a návratná finančná výpomoc ako nástroj pomoci obciam SR. Návratná finančná výpomoc a využitie malými obcami.