Tax Planning of Transnational Corporations and Alliation of the BEPS Initiative - Harumová, Anna, 1955-
Teoretické možnosti a praktické aplikácie daňového plánovania na úrovni nadnárodných spoločností. Daňové aspekty na úrovni daňovej optimalizácie až po daňové úniky, kam patrí aj transferové oceňovanie. Cieľom daňového plánovania je minimalizácia alebo optimalizácia daní, hľadanie optimálnych variantov právnej formy podnikania, riešenie obchodných transakcií.