Tax Challenges of Home Office Regime Following the COVID-19 Pandemic - Kubicová, Jana, 1961-
Otázka povinnosti zamestnávateľa uhradiť zamestnancovi náklady vzniknuté v súvislosti s výkonom práce z domu. Argumenty v prospech osobitného preferenčného daňového zaobchádzania so mzdami a platmi zamestnancov, ktorí dlhodobo pracujú z domu. Návrh zavedenia novej daňovo odpočítateľnej položky pri zisťovaní základu dane.