Key Determinants of Municipal Waste Sorting in Slovakia - Stričík, Michal, 1969-
Hodnotenie produkcie komunálneho odpadu na Slovensku. Faktory, ktoré ovplyvňujú úroveň triedenia komunálneho odpadu ako predpoklad pre maximálne opätovné využitie, zhodnotenie, prípadne recykláciu komunálneho odpadu. Poplatky za komunálny odpad na Slovensku. Systém nakladania s komunálnymi odpadmi v obci.