Vplyv pandémie COVID-19 na likviditu podniku - Kajanová, Jana
Špecifiká riadenia likvidity v období pandémie COVID-19, zmena preferencií vo finančných cieľoch ovplyvnených obdobím pandémie a vývoj likvidity v skúmanom objekte. Zmeny vo finančnom riadení podniku počas obdobia pandémie s cieľom zabezpečiť a udržať jeho činnosti.