The Attractiveness of Investing in E-commerce in Terms of Developing Customer Behavior when Shopping Online - Černý, Matej, 1982-
Skúmanie skutočnosti, či je sektor e-commerce na Slovensku vhodným cieľom pre investorov. Zisťovanie zvyklostí, či sa v tejto oblasti v dôsledku pandémie COVID-19 niečo zmenilo, ako aj odhadované využitie elektronického obchodu v budúcnosti.