Kinotekst i kinodiskurs kak sredstvo formirovanija mežkuľturnoj kompetencii studentov-inostrancev - Vazanova, Marina, 1976-
Príspevok opisuje, ako je možné využiť kinotext (filmový text) a kinodiskurz (filmový diskurz) na rozvoj interkultúrnej kompetencie zahraničných študentov.