Skupiny poistných zmlúv a metódy ich oceňovania v štandarde IFRS 17 - Sakálová, Katarína, 1955-
Základné zmeny a inovácie, ktoré prináša nový štandard IFRS 17 do oblasti životného poistenia, predovšetkým v popise, identifikácii a následnej segmentácii poistných zmlúv životného poistenia. Popis základných prvkov štandardu IFRS 17 a identifikácia poistnej zmluvy. Portfólio poistných zmlúv a skupina poistných zmlúv. Definovanie plniacich peňažných tokov pre skupinu zmlúv. Metódy oceňovania poistných zmlúv podľa IFRS 17.