Benefity esenciálnych olejov z pohľadu marketingovej praxe - Lieskovská, Vanda, 1961-
Spotrebiteľská neuroveda vo výrobe, obchode a službách. Vône verzus esenciálne oleje, účinky esenciálnych olejov podporené výsledkami výskumov a dôležitosť kvality prostredia a vzduchu. Využitie esenciálnych olejov na konkrétnom príklade skupiny produktov.