Sociálne aspekty v zdaňovaní príjmov fyzických osôb v Nemecku - Ďurinová, Ivona, 1964-
Sociálne aspekty v zdaňovaní príjmov fyzických osôb v Nemecku. Daňové stimuly sociálneho charakteru uplatňované v rámci zdaňovania príjmov fyzických osôb. Analýza uplatňovaných daňových stimulov v rámci prípadovej štúdie. Dopad daňových stimulov na daňovú povinnosť fyzických osôb.