Šance a rizika fenoménu brain drain - Nacházelová, Eliška
Aktuálnosť a naliehavosť fenoménu brain drain. Aktuálna situácia vo svete. Sumarizácia možných šancí a rizík mobility kvalifikovaných pracovníkov a vysokoškolských študentov. Problematika brain waist, týkajúca sa pracovníkov z východných krajín.