Vplyvy na ekomoduláciu - Trošanová, Mária
Koncept ekomodulácie. Čo všetko môže ovplyvňovať ekomoduláciu v Európskej únií - harmonizované kritériá, určenie rozsahu modulácie a inovácie, zabezpečovanie pravidelného preskúmania, úloha iných nástrojov a opatrení.